Bestuur

pannecoucke karel 400

Voorzitter

Dhr. Karel Pannecoucke

Karel is sedert 2018 Voorzitter van de toneelkring (in opvolging van dhr. Gilbert Regheere). 
Het debuut van Karel begon in 2006 met een rol in het toneelstuk "De Laatste Bieten".  Verder heeft Karel vele jaren de techniek voor zijn rekening genomen.  Ook toneelmeester staat op zijn palmares.

Contact:


Tel: 057 / 33 99 92
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 sophie lieven 400

Secretaris

Mevr. Sofie Luyssen & dhr. Lieven Luyssen

Sedert 2017 zijn broer en zus terechtgekomen in de toneelkring en nemen zij het vele papierwerk voor hun rekening.  Sophie zorgt voor de verslagen van de vergaderingen maar regelt ook de administratieve kant van het toneelgebeuren terwijl haar broer Lieven dit werk ondersteunt en aardig uitpakt met grafische technieken zoals ontwerp van affiche. 

Contact:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


huyghe ria 400

Penningmeester

Mevr. Ria Huyghe.

Ria is sedert 2017 souffleur van onze toneelkring (in opvolging van dhr. Julien Butseraen).  Sedert 2018 neemt Ria het financiĆ«le beheer van de toneelkring voor haar rekening. 


dequeecker ingrid 400

Bestuurslid

Mevr. Ingrid Dequeecker

Ingrid was tot 2018 penningmeester van de vereniging en nam deze taak sedert 2002 voor haar rekening.


deruyter kurt 400

Bestuurslid

Dhr. Kurt De Ruyter

Kurt is sedert 1990 actief speler bij de toneelkring en stond in het seizoen 1990-1991 voor het eerst op de planken bij deze toneelkring met het stuk "De Bokskampioen".  Sedertdien is Kurt onafgebroken actief binnen de toneelkring en heeft hij ieder toneelseizoen op de planken gestaan.  Sedert 2006 is Kurt ook lid van het bestuur en vertegenwoordigt hij vooral de belangen van de spelers.  Net zoals "acteren" het kernwoord is bij Kurt is ook het kernwoord "catering" van toepassing want Kurt verzorgt maar al te graag de catering bij diverse activiteiten.  Daarnaast staat Kurt ook in voor het beheer van de website en de social media. 

Contact:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


houthoofdt kristof 400

Bestuurslid

Dhr. Kristof Houthoofdt

Kristof heeft al meerdere keren op de planken gestaan bij Voor Outer en Heerd en zijn debuut optreden dateert van het seizoen 2010 met het stuk "Als bomen in de winter".  Ook al stond Kristof niet altijd op de planken, toch was hij steeds betrokken bij de toneelkring voor wat betreft de techniek (klank/licht).  Sedert 2019 is Kristof toegetreden tot het bestuur.

   
   

Connect with Us

Blijf op de hoogte!

Tickets

kooponline